Vabilo na webinar – Občinstvo v središču: razvojne strategije in organizacijske spremembe

Vabilo na webinar ICOM Slovenija – Občinstvo v središču: razvojne strategije in organizacijske spremembe (Adeste+)

Vabimo vas na webinar Občinstvo v središču: razvojne strategije in organizacijske spremembe, ki ga razvija projektna skupina ADESTE+.

Webinar z naslovom Občinstvo v središču: razvojne strategije in organizacijske spremembe uvaja praktično metodologijo za oblikovanje in izdelavo prototipov, ter preizkušanje razvojnih strategij občinstva. Metodologija Audience Centered Experience Design (ACED), ki jo od leta 2016 razvija projekt Adeste+ temelji na oblikovalskem razmišljanju o tehnikah razvoja strategij občinstva in si prizadeva doseči resnične ljudi, ki stojijo za trdimi podatki, pri čemer nadomešča abstraktne podatkovne točke z oprijemljivo povezavo in resničnimi ljudmi.

Z nami bo Alessandra Gariboldi, strokovnjakinja za področje razvoja strategij občinstva in capacity building projekte, ki vključujejo delo z obiskovalci. 

Seminar bo potekal 3. 11. 2021 ob 11. 30; link pošljemo dan pred dogodkom. 

NASLEDNJI WEBINAR- NE POZABITE 

Naslednji webinar bo potekal 24. 11. 2021 v živo in po ZOOM. 

Z nami bo Maria Vlachou – svetovalka za kulturni menedžment in komunikacije, muzealka in izvršna direktorica skupine Acesso Cultura (organizacija, ki si prizadeva za izboljšanje dostopa – fizičnega, socialnega, intelektualnega – do kulturne in večje kulturne participacije).

Prisrčno vabljeni!